Bedrijvenlunch

Lekker lunchen op de zaak?
Van Vonderen Catering & Verhuur verzorgt zeer diverse lunches van hoge kwaliteit. Altijd vers en bereid met de meeste zorg. Warme of koude gerechten, wij maken het klaar voor uw gezelschap!

Overwerken?
Geen probleem! Soms komt het voor dat er overgewerkt moet worden. Om er dan voor te zorgen dat alles soepel verloopt, leveren wij de bestelde maaltijden, waar en wanneer u dit wenst. En natuurlijk op de juiste temperatuur. We kunnen in overleg met u, maaltijden samen stellen. Deze maaltijden bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht. En zijn verantwoord samengesteld. En we zorgen ervoor dat de maaltijden passend zijn voor het seizoen.

Het bestellen van deze maaltijden kan op de dag dat het nodig is, per mail of telefonisch. Maaltijden worden geleverd met soepkommen, borden, bestek en servetten. Vraag hiervoor gerust een offerte aan en wij gaan samen met u in overleg wat de wensen zijn, zodat er lekkere maaltijden worden bezorgd voor uw medewerkers.

Plaats eenvoudig uw bestelling en wij leveren op een door uw gewenst tijdstip. Bekijk hieronder de mogelijkheden, het is slechts een greep uit ons assortiment. Direct naar de online bestelservice? Klik hier